Vechtsport vloer

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een vechtsport vloer levert? Pro Budo 2000 Sportvloeren biedt verschillende vloeren die geschikt zijn voor vechtsporten.

Ons assortiment:

Spanvloeren

Een ideale vechtsport vloer is de spanvloer, deze vloer bestaat namelijk uit een geheel. Onder de spanvloer wordt een laag van twee of vier centimeter gelegd. Daarnaast wordt er een antislip afwerkzeil bovenop geplaatst. Dit is een ideale vloer om sporten als karate, aikido, krav maga, kka en (kick)boksen te beoefenen.

Tatami puzzelmatten

Deze matten zijn erg licht en gemakkelijk te vervoeren. Daarnaast hebben ze een wafel-achtige vorm waardoor ze makkelijk in elkaar te leggen zijn als een puzzel. Deze vechtsport vloer is gemakkelijk uit elkaar te halen en te vervoeren naar een andere ruimte. De matten zijn verkrijgbaar in twee diktes, 2 en 4 centimeter. De matten van 2 centimeter zijn geschikt voor sporten als kickboksen, taekwando en karate. De 4 centimeter dikke matten zijn geschikt voor jiu jitsu, aikido en judo. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden voor sporten als aerobics, fitness en yoga.

Caster Pavisport

De Castervloer wordt gemaakt van 100% nieuw hard, geperst rubber. Hij bestaat uit twee lagen, een onderlaag met iets verend zwart rubber en een toplaag in een kleur die bestand is tegen alle mogelijke zware gewichten/belastingen en slijtvast is. Een positief aspect hieraan is dat deze vloer geen stank afgeeft.

Foam puzzelmatten

Deze matten zijn meestal 12 millimeter dik. Ze zijn het meest geschikt voor lichte toepassing. Denk hierbij aan fitness, yoga of aerobics. De foam tegels hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast zorgen de matten voor demping van geluid en trillingen, zorgen ze dat de vloer onder de matten goed beschermd is en zijn ze erg makkelijk uit elkaar te halen.

Vechtsport vloer

Polyester canvas

Polyester canvas is naast de kenmerken goed en veilig ook nog eens erg functioneel en duurzaam als vechtsport vloer. Hij kan geleverd worden in diverse kleuren en maten en/of met logo bedrukking of zonder. Zo kunt u een vloer passend bij u interieur van de sportschool laten maken.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een vechtsport vloer? Neem dan contact met ons op!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)