Spanvloeren

Een spanvloer is de ideale vloer voor een ruimte waar diverse vechtsporten gegeven worden. Onder de spanvloer wordt een laag van twee of vier centimeter gelegd, dit is uiteraard uw keuze. Ook plaatsen we er een antislip afwerk zeil bovenop. Met een zeil over deze twee lagen gespannen, is uw vloer klaar voor gebruik. Zo heeft u een ideale vloer voor het geven van sporten als karate, judo, aikido, krav maga, mma en (kick)boksen.

Voordelen spanvloeren

Spanvloeren hebben veel voordelen. Zo zijn ze makkelijk schoon te houden met een machine of een dweil. De spanvloeren bestaan uit één geheel, dit is in tegenstelling tot puzzelmatten. Een vloer waarbij geen losse onderdelen weg kunnen schuiven of omhoog kunnen gaan staan, voorkomt struikelen en gekneusde tenen.

Doordat spanvloeren geschikt zijn voor zo veel sporten, heeft u maar één ruimte nodig voor lessen in uw sportschool. Mocht u van locatie gaan wisselen, kunnen wij dezelfde mat weer hergebruiken in de andere ruimte. Tot slot is de levensduur van een spanvloer aanzienlijk langer dan die van puzzelmatten.

Spanvloer op maat

Als u voor een spanvloer in uw sportruimte gaat kiezen heeft u eerst de keuze uit de dikte van de ondervloer. Dit kan twee of vier centimeter zijn. Ook kunt u uit verschillende kleuren kiezen. Zo kunt u een passende vloer bij het interieur of bij het logo van de  sportschool. Ook kunt u een afbeelding, zoals het logo, in het midden van de vloer laten plaatsen.

spanvloeren-probudo-2000
spanvloeren-probudo-2000

Geïnteresseerd in een spanvloer?

Als u interesse heeft in onze spanvloeren, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Als u ons contactformulier invult, nemen wij contact met u op. Ook voor eventuele vragen of meer informatie staan wij uiteraard klaar voor u.