Caster Pavisport

De Caster vloer wordt gemaakt van 100% nieuw hard geperst rubber, en bestaat uit 2 lagen, onderlaag iets verend zwart rubber met een toplaag in kleur die bestand is tegen alle mogelijke zware gewichten/belastingen en slijtvast, hierdoor geen stank zoals de goedkope Chinese vloeren.

De vloer heeft een garantie termijn van 25 jaar op deuken en butsen, geen enkele andere vloer kan dit garanderen.
Zie ook het technisch rapport van de NewFit Caster vloeren.

Geschikt voor de sporten:

  • Fitness
  • Heavy Weight area
  • PT
  • Boksen
  • Alle ballsporten binnen en buiten
  • CrossFit
  • Etc.etc.

Bestand tegen temperaturen van – 40 graden tot +70 graden.

Caster Pavisport

Caster Pavisport biedt ook een groot assortiment vloeren. De vloeren bestaan uit losse puzzelmatten. Zo kunt u gemakkelijk extra matten bestellen als de ruimte groter wordt. De matten zijn erg licht en gemakkelijk mee te nemen.

Ze zijn geschikt voor sporten als yoga, fitness en aerobics. Caster Pavisport biedt puzzelmatten in diverse diktes, van 0,5 cm tot wel 3 cm dik. Zo zit er voor iedere sport of ruimte wel een geschikte mat tussen.

Nieuw bij Caster

Een interlock mat van 100x100x0,8cm, van hard geperst rubber, dit rubber is geurloos zoals alle matten van Caster, kleur zwart met grijze spikkels met een slijtvast dichte bovenkant, ideaal voor fitness, heavy weight ruimtes, groepslessen, en balsporten,

€ 39,50 M2 exclusief BTW.

Caster New Fit Wood design 0,8 cm , 100 x 100 cm interlock mat.

Caster New Fit Stone Grey light, 0,8mmx 100x100cm interlockat van hard geperst rubber, ook in Faro Grey verkrijgbaar, voor allebei prijs op aanvraag

Geïnteresseerd in een Caster Pavisport?

Bent u geïnteresseerd in een Caster Pavisport vloer van Pro Budo 2000 Sportvloeren ? Neem dan contact met ons op. Als u ons contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.