Boksringen

Bent u op zoek naar een bedrijf wat de beste bokringen bouwt of levert? Dan bent u bij Pro Budo 2000 Sportvloeren aan het juiste adres.

Samen met Charoen Gym Equipments hebben wij al jarenlange praktijk ervaring in vechtsporten en daardoor weten wij waar we het over hebben. Enkele bekende klanten van Charoen zijn Mike’s Gym (de trainer van Badr Hari), Remy Bonjasky. In samenwerking met Charoen Gym Equipments verzorgen wij o.a. Boksringen, CrossFit racks, bokszakken ophangconstructies en nog meer. Alles custom made naar de wens van de klant gemaakt.

Wij vervaardigen diverse soorten boksringen:

pro-budo-2000

Onze partner voor Boksringen, Cross Fit rekken, bokszak constructies en Pacman boks oefening apparaat.

Charoen gym equipment

 

1. Boksring vloerpalen

Heeft u weinig ruimte voor de boksring? Dat is geen probleem. Wij hebben de oplossing. 4 boksringpalen zullen bevestigd worden aan de vloer. En tussen deze 4 palen worden de touwen bevestigd. Heeft u al andere soortgelijke palen in de ruimte waar de boksring moet komen? Ook hier kunnen wij een boksring van maken.

2. Boksring / Trainingsring.

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige maar robuuste constructie zonder vloer, is de ultimate boksring/trainingsring iets voor u. Deze bestaat uit:

 • Een stalen zelfdragend frame
 • 4 hoekkussens (2x wit, 1x blauw, 1x rood)
 • 3 touwen die bekleed zijn met afwasbare pvc hoezen
 • 12 touwspanners

Zelf kunt u nog de boksring personaliseren naar wens tegen een meerprijs. Dit kan met meer touwen, andere touwkleuren, andere kleur/logo hoekkussens, ondervloer of Tatamimatten.

3. Boksring/Trainingsring met verhoging.

Als u op zoek bent naar een ultimate boksring/trainingsring alleen dan met vloer en verhoging, is dit ook mogelijk. De trainingsring bestaat dan uit:

 • 4 hoekkussens (2x wit, 1x blauw, 1x rood)
 • 4 touwen die bekleed zijn met afwasbare pvc hoezen
 • 16 touwspanners
 • Vloerplaten met Tatami vloer

Tegen een meerprijs kan de Tatamivloer vervangen worden door een canvas doek.

4. Boksring podium ring.

De ultimate trainings/podiumring heeft een vloer de 80 cm hoog is. Eveneens eenvoudig maar met een robuuste constructie. De afmetingen bedragen 7,2 x 7,2 meter. De podiumring bestaat uit:

 • Een stalen zelfdragend frame
 • 4 hoekkussens (2x wit, 1x blauw, 1x rood)
 • 4 touwen die bekleed zijn met afwasbare pvc hoezen
 • 16 touwspanners
 • Vloerplaten met Tatami vloer
 • Pvc zeil rondom de ring (beneden zijde)

Tegen een meerprijs kunnen er 2 hoektrappen geplaatst worden.

5. MMA Ring

De MMA ring is, in tegenstelling tot een “normale” boksring, een achthoekige kooi van staal. De ring is zeer stabiel en daardoor een garantie voor de veiligheid van de sporters in de ring. Bij de MMA ring worden verschillende accessoires meegeleverd, waaronder een mat, hoekkussens, een trapje, een vloer en hoekkussens.

Heeft u interesse in onze MMA ring of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing.

Custom made bokszakken & full colour canvas

Wij verzorgen ook custom made bokszakken in vele kleuren en full colour print naar uw eigen ontwerp.  Daarnaast ook full colour geprint canvas voor de boksring. In elk gewenste kleur, met logo’s en afmeting verkrijgbaar. Prijs op aanvraag. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Custom Design handschoenen en laarzen

Voor Custom Design bokshandschoenen en boks laarzen moet u zijn bij Filippo Lecesse Die Nardo. Deze zijn hand gemaakt in Turijn in Italië, van echt Italiaans leer (van standaard leer tot slangen leer).

www.filippodinardo.com

Geïnteresseerd in onze boksringen?

Heeft u vragen of interesse in onze verschillende boksringen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Als u ons contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact op met u. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.