Tatami puzzelmatten

Op zoek naar een eenvoudig systeem voor een sportschoolvloer ? Dan bent u bij Pro Budo 2000 Sportvloeren aan het juiste adres! De tatami puzzelmatten zijn een makkelijk systeem. De matten zijn erg licht en gemakkelijk te vervoeren. Ook zijn ze geschikt voor diverse (vecht)sporten. Voor al uw tatami puzzelmatten kunt u bij ons terecht.

Wat zijn tatami puzzelmatten?

Tatami puzzelmatten hebben een wafel-achtige vorm. Hierdoor zijn ze makkelijk in elkaar te leggen als een echte puzzel. De matten zijn erg licht. U kunt gemakkelijk de vloer uit elkaar halen en deze vervoeren naar een andere ruimte. De tatami puzzelmatten zorgen voor demping in structuur. Als de matten goed neer zijn gelegd, zullen ze niet verplaatsen. Bij Pro Budo 2000 Sportvloeren zijn diverse tatami puzzelmatten verkrijgbaar, ook zijn de modellen in verschillende kleuren mogelijk.

De juiste matten

De tatami puzzelmatten zijn verkrijgbaar in twee diktes, 2 en 4 centimeter. De matten van 2 centimeter zijn geschikt voor sporten als kickboksen, taekwondo en karate. De 4 centimeter dikke matten zijn geschikt voor jiu jitsu, aikido en judo. Doordat de matten iets dikker zijn, zijn ze beter voor werpsporten dan de dunnere variant. Ook kunt de puzzelmatten gebruiken voor sporten als aerobics, fitness en yoga. Hiervoor hoeft u vrijwel geen rekening te houden met de dikte van de mat.

Geïnteresseerd in Tatami puzzelmatten?

Heeft u vragen of interesse in tatami puzzelmatten ? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.