Polyester canvas

Bent u op zoek naar de perfecte vloer voor in uw sportruimte of boksring? Wilt u dat deze vloer niet alleen goed en veilig is, maar ook functioneel en duurzaam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Pro Budo 2000 Sportvloeren levert al jaren de beste vloeren van polyester canvas in diverse kleuren en maten, met logo bedrukt of onbedrukt. Het design is aan u. Zo kunt u een passende vloer bij het interieur van de sportschool kiezen. Ook kunt u een afbeelding, zoals het logo, in het midden van de vloer laten plaatsen.

Het materiaal

Polyester canvas is een sterk en scheurvast canvasmateriaal dat bestaat uit origineel 16OZ katoenen canvas. Het is een zeer geschikt materiaal voor zowel de vloer als de zijkanten van een sportruimte of boksring. De meeste boksringen worden dan ook met canvas bekleed. Polyester canvas is ook een goed materiaal dat kan worden voorzien van een bedrukking zoals logo’s en teksten. Doordat polyester een fijn materiaal is, zijn de mogelijkheden qua bedrukkingen eindeloos. Door het fijne materiaal zijn gedetailleerde en gecompliceerde bedrukkingen mogelijk. Ook bij intensief gebruik van de vloer beloven wij een langdurige levensduur van deze bedrukking. Het is absorberend verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart, blauw en ecru.

Geïnteresseerd in onze Polyester of canvas vloeren?

Als u interesse heeft in onze polyester of canvas vloeren, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard staan wij ook voor eventuele vragen of meer informatie voor u klaar.