Foam puzzelmatten

Als u op zoek bent naar een eenvoudig systeem voor uw sportschoolvloer, hoeft u niet meer verder te zoeken. Pro Budo 2000 Sportvloeren biedt foam puzzelmatten. Deze matten zijn erg licht en makkelijk te vervoeren. Door de 2 lagen in verschillende kleuren kunt u ook na een tijd van kleur veranderen of een dessin maken in de vloer.

Wat zijn foam puzzelmatten ?

Foam puzzelmatten zijn meestal 12 millimeter dik. Deze matten zijn het meest geschikt voor lichte toepassing. Denkt u hierbij aan fitness, yoga of aerobics. De foam tegels hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Vergeleken met andere vloeren is de kwaliteit minder. Daar is de prijs dan ook op aangepast. Doordat dit een redelijk goedkope variant is, kunt u wel vaker een nieuwe vloer uitzoeken.

De foam puzzelmatten zorgen voor demping van geluid en trillingen. Ook blijft uw vloer onder de matten goed beschermd. Als u dan van ruimte gaat veranderen, zal niet te zien zijn dat het oorspronkelijk een sportschool was. De foam puzzelmatten zijn makkelijk uit elkaar te halen. Doordat de matten ook erg licht zijn, kunt u ze zonder enig probleem vervoeren. Ook kunt u extra losse tegels bestellen voor als u naar een grotere ruimte gat verplaatsen.

Overige varianten

Als u op zoek bent naar een vloer voor zwaardere toepassingen, kunt u beter een van onze andere varianten kiezen. Wij bieden naast foam puzzelmatten ook spanvloeren, tatami puzzelmatten, Pavigym en PaviFlex vloeren en (polyester) canvas. Kortom, voor elke sportruimte beschikt Pro Budo 2000 Sportvloeren over het juiste materiaal.

Geïnteresseerd in onze Foam puzzelmatten?

Heeft u vragen of interesse in onze foam puzzelmatten ? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met ons op. Als u ons contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact op met u. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.