Sportvloeren

Bij Pro Budo 2000 Sportvloeren bent u aan het juiste adres voor allerlei soorten sportvloeren. Wij bieden spanvloeren, puzzelmatten, rubberen vloer en polyester canvas in allerlei soorten en maten aan. Wij kunnen deze leveren in de gewenste kleur. Ook heeft u overigens de mogelijkheid om de vloer te laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo of belijning.

Spanvloeren

Spanvloeren zijn ideale sportvloeren als u meerdere sporten in één ruimte wilt gaan geven. De vloer is geschikt voor allerlei sporten. Deze vloer is erg praktisch omdat de bovenlaag een glad zeil is. Er gaan dus geen hoekjes en randjes omhoog staan waardoor iemand kan struikelen. Als u een spanvloer wilt laten aanleggen, moet u vooraf de keuze maken of de onderlaag 2 of 4 centimeter dik moet zijn. Daarbovenop komt een antislip afwerk zeil. Tot slot dan het zeil in de gewenste kleur, met of zonder bedrukking.

Puzzelmatten

Puzzelmatten zijn een eenvoudige oplossing om de vloer in een sport ruimte te bekleden. De matten zijn erg licht en gemakkelijk te verplaatsen. U zou zonder probleem na een sportsessie de matten naar een andere ruimte kunnen verplaatsen of tijdelijk opbergen. Er zijn bij ons twee varianten puzzelmatten: foam en tatami. Foam matten zijn meestal rond de 12 millimeter dik , de tatami matten kunnen 2 of 4 centimeter dik zijn. De dunne matten zijn geschikt voor sporten zoals yoga, de dikkere variant kan ook gebruikt worden voor judo.

Rubberen vloer

Sportvloeren van rubber worden door ons geleverd van het merk Caster Pavisport. Zij bieden een groot assortiment sportvloeren aan. De vloer wordt geleverd in rollen of tegels. Het doel ervan is om schokken en vallen te absorberen en dempen. Dit is dus een zeer geschikt materiaal voor ruimtes waar er gesport wordt met gewichten. Doordat de tegels Uv-bestendig en waterafvoerend zijn, kunnen ze ook buiten geplaatst worden. Als u deze tegels wilt laten plaatsen, kunt u kiezen uit diktes tussen 0,5 en 3 centimeter.

Polyester canvas

Polyester canvas sportvloeren zijn zeer sterk. Het materiaal is scheur vast en heeft een lange levensduur. Dit materiaal wordt veel gebruikt voor sportvloeren en als bekleding voor de zijkant van een sportruimte of boksring. Ook dit materiaal kan bedrukt worden. Zo kunt u kiezen voor een logo of belijning naar keuze. Ook de kleur kan aangepast worden naar uw wens. Zelfs bij intensief gebruik kunnen wij garanderen dat de bedrukking lang mee zal gaan.

Geïnteresseerd in onze sportvloeren?

Bent u geïnteresseerd in een van onze sportvloeren ? Vul dan ons contactformulier in, of neem contact met ons op. U kunt mailen naar budo.ralf@gmail.com of bellen naar 06 – 832 968 02. Wilt u de sportvloeren graag op uw gemak in het echt bekijken ? Dan kunt u ook een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.