Sportvloer laten aanleggen

Wilt u graag een sportvloer laten aanleggen? Dan bent u bij Pro Budo 2000 Sportvloeren aan het juiste adres! Wij bieden polyester canvas vloeren, puzzelmatten, rubberen vloeren en spanvloeren in allerlei soorten en maten aan. Wij kunnen deze leveren in de gewenste kleur. Ook heeft u overigens de mogelijkheid om de vloer te laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo of belijning. Naast leveren kunnen wij de vloer ook voor u aanleggen. Een sportvloer laten aanleggen brengt een keuze met zich mee. Welke vloer past het beste bij u?

Polyester canvas vloeren. Wilt u een zeer sterke sportvloer laten aanleggen? Kies dan voor een polyester canvas vloer. Het materiaal is scheur vast en heeft een lange levensduur. Dit materiaal wordt veel gebruikt voor sportvloeren en als bekleding voor de zijkant van een sportruimte of boksring.

Puzzelmatten. Puzzelmatten zijn een eenvoudige oplossing om de vloer in een sport ruimte te bekleden. De matten zijn erg licht en gemakkelijk te verplaatsen. U zou zonder probleem na een sportsessie de matten naar een andere ruimte kunnen verplaatsen of tijdelijk kunnen opbergen. Er zijn bij ons twee varianten puzzelmatten: foam en tatami. De dunne matten zijn geschikt voor sporten zoals yoga, de dikkere variant kan ook gebruikt worden voor judo.

Rubberen vloeren. Rubberen vloeren worden geleverd in rollen of tegels. Het doel ervan is om schokken en vallen te absorberen en dempen. Dit is dus een zeer geschikt materiaal voor ruimtes waar er gesport wordt met gewichten. Doordat de tegels Uv-bestendig en waterafvoerend zijn, kunnen ze ook buiten geplaatst worden.

Spanvloeren. Spanvloeren zijn ideale sportvloeren als u meerdere sporten in één ruimte wilt gaan geven. De vloer is geschikt voor allerlei sporten. Deze vloer is erg praktisch omdat de bovenlaag een glad zeil is. Er gaan dus geen hoekjes en randjes omhoog staan waardoor iemand kan struikelen.

Interesse

Heeft u interesse in de diensten van Pro Budo 2000 Sportvloeren wat betreft een sportvloer laten aanleggen? Vul dan ons contactformulier in, of neem contact met ons op. U kunt mailen naar budo.ralf@gmail.com of bellen naar 06 – 832 968 02. Wilt u de sportvloeren graag op uw gemak in het echt bekijken? Dan kunt u ook een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.

 

Sportvloer laten aanleggen

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)