Sportschool inrichten

Bij Pro Budo 2000 Sportvloeren kunt u terecht voor allerlei soorten sportvloeren en boksringen. Wij kunnen u helpen uw sportschool naar wens in te richten. Voor meer informatie over onze voorgaande projecten kunt u kijken bij onze referenties. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u de verschillende mogelijkheden in het echt bekijken en een duidelijk beeld krijgen van onze producten.

Boksringen

Pro Budo 2000 Sportvloeren biedt vier soorten boksringen aan. De meest eenvoudige variant is een boksring met vloerpalen. Hierbij worden er vier palen aan de grond bevestigd of worden er bestaande palen gebruikt om een ring tussen te spannen. De tweede soort is een boks-/trainingsring. Deze eenvoudige constructie bestaat uit een zelfdragend frame, 4 hoekkussens, 3 touwen en 12 touwspanners.

Ook bieden wij een boks-/trainingring met verhoging. Dit is een wat uitgebreider en groter model. Hierbij zitten 4 hoekkussens, 4 touwen, 16 touwspanners en vloerplaten. Tot slot hebben wij een podium boksring. Deze ring heeft een vrij eenvoudig maar robuuste constructie en is het meest uitgebreid. Deze set bestaat uit een zelfdragend frame, 4 hoekkussens, 4 touwen, 16 touwspanners, vloerplaten en een pvc zeil. Ook kunt u hier hoektrappen bij laten plaatsen.

Sportvloeren

Bij Pro Budo 2000 Sportvloeren bieden wij verschillende sportvloeren. Zo heeft u de keuze uit puzzelmatten, spanvloeren en polyester canvas. Een spanvloer is een uitstekende optie als u meerdere sporten wilt geven in één ruimte. Ook gaat deze vloer erg lang mee omdat het uit een glad geheel bestaat. Puzzelmatten zijn een eenvoudig systeem, maar kunnen wel sneller aan vervanging toe zijn doordat het uit losse onderdelen bestaat. Polyester canvas is een sterk en scheur vast materiaal. Dit is naast vloeren ook zeer geschikt voort boksringen. Alle materialen kunnen geleverd worden in kleuren naar keuze. Ook is er een mogelijkheid om het materiaal te laten bedrukken.

Geïnteresseerd in onze service sportschool inrichten?

Voor meer informatie of bij interesse in onze producten kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 832 968 02 of te mailen naar budo.ralf@gmail.com. Vul ons contactformulier in als u wilt dat wij contact met u opnemen.