Spanvloer aanleggen

Pro Budo 2000 Sportvloeren is hét adres als u een spanvloer wilt laten aanleggen. Een spanvloer is geschikt als u verschillende vechtsporten in één ruimte wilt gaan geven. Ook is de levensduur erg lang, vergeleken met dat van een puzzelmat. Een spanvloer is wel geschikt voor sporten als (kick-)boksen, judo, karate, aikido, mma en krav maga. De vloer is erg praktisch om deze sporten op te geven. Bij een puzzelmat kunnen hoekjes omhoog gaan staan of kunnen mensen struikelen. Bij een spanvloer is dit nauwelijks mogelijk omdat de vloer uit een glad geheel bestaat.

 

Een spanvloer bestaat uit drie lagen. De eerste laag is er een van twee of vier centimeter dik, afhankelijk van wat u fijner vindt. De bovenste laag is een zeil. Dit kan in elk gewenste kleur geleverd kan worden. Ook kunnen wij deze voor u bedrukken. Zo kunt u er allerlei soorten belijningen of afbeeldingen, zoals het logo van uw sportschool, op laten zetten. Wij willen een vloer leveren die zo optimaal mogelijk is voor alle sporten. Daarom plaatsen wij tussen de twee lagen een antislip afwerkzeil.

Geïnteresseerd in een spanvloer aanleggen?

Heeft u interesse in een spanvloer aanleggen door Pro Budo 2000 Sportvloeren ? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 832 968 02, of te mailen naar budo.ralf@gmail.com. Liever contact op een ander tijdstip ? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen binnen enkele tijd contact met u op. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom in Rotterdam te bezoeken. Hier kunt u al onze sportvloeren op uw gemak bekijken.